Verkoop - Website Van Os Freesia's

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Verkoop

Groothandel

Van Os Freesia's is lid van bloemenveiling FloraHolland (adm. nr. 15380). Een groot deel van de freesia's, met name de hoofdtakken worden dagelijks geveild voor de klok op vestiging Naaldwijk en Aalsmeer. Van de kortere, 2e sortering worden bundels met gemengde kleuren gemaakt en voor de klok op vestiging Rijnsburg geveild.

Van Os Freesia's is sinds 2006 aangesloten bij telersvereniging Unicum Freesia. Unicum Freesia is een vereniging van zo'n 18 freesiatelers die gezamenlijk hun freesia's direct verkopen en bestaat al ruim 15 jaar. Doordat alle leden hun aanbod clusteren (ca. 150 miljoen freesia's), kan Unicum Freesia jaarrond een breed en diep assortiment freesia's aanbieden. Voor bestellingen of vragen (al dan niet specifiek voor Van Os Freesia's) kunt u bij Unicum Freesia terecht:

Verkoper:
Melvin van der Zeijden
06 10620443

Kantoor Unicum:
0174 629302


Unicum Freesia is onderdeel van Gro4U. Gro4U is een samenwerkingsverband tussen een aantal verschillende telersverenigingen (waaronder, roos, gerbera, chrysant, tulp, alstroemeria) met als doel een breed assortiment snijbloemen aan te kunnen bieden, desgewenst in een boeket.

Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu